AKTUELLT

 

ERBJUDANDE t o m 15 april

 

Indiansk oljemassage kombinerar massageterapins fördelar med reflexologi och eteriska oljor. Behandlingen ökar cirkulation och rörlighet i muskler och leder, stärker immunförsvaret och reducerar mental stress. Läkande eteriska oljor appliceras på fötter och rygg. Oljorna är rika på antioxidanter och välkända för sina antiinflammatoriska egenskaper. Behandlingen är effektiv vid smärtrelaterade tillstånd och stresshantering och passar även i friskvårdande syfte. *

700 kr, 60 min (ord pris 850 kr). Gäller t o m 15 april.

Välkommen att boka behandling via "Bokadirekt" eller ring tidbokning, tel 0735-044406.


*Gravida och epileptiker behandlas ej.
FÖREDRAG

Datum: 4 februari kl 18.30-20.00

Plats: Yoga Kendra, Friisgatan 6 C, Malmö

Pris: 100 kr. Kontant betalning

Shamansk energimedicin har praktiserats av medicinfolken i Anderna och Amazonas i över 5000 år. Deras helandetraditioner öppnar för hjärtats intelligens så att du kan leva ett mer glädjerikt, hälsosamt och meningsfullt liv. Föredraget är en introduktion till Inka Medicin och ger förståelse för det starka sambandet mellan själens välbefinnande och kroppslig hälsa.  

BOKNING AV BEHANDLING

Den 8 februari erbjuder Soul Development behandlingar och livscoaching på Yoga Kendra. Vid bokning av shamansk behandling på söndagseventet 4 februari får du 200 kr rabatt och betalar 1300 kr.

Shamansk behandling, 1, 5 tim, 1500 kr

Livscoaching, 1 tim, 900 kr

Betalning sker via swish eller kontant. Vid avbokning senare än 24 timmar före avtalad tid, debiteras behandlingskostnaden. KURSER

Anmäl dig till Soul Development nyhetsbrev och få information om vårens aktiviteter. Registrera dig här! 

Mindfulness kurs

Mindfulness är ett förhållningssätt till livet och kan kort beskrivas medveten närvaro. Kursen lär dig hantera negativa tankar och känslor så att du kan handla medvetet i nuet, dvs inte grubbla över det förflutna eller oro dig för mycket för framtiden. Träningen är forskningsbaserad och reducerar effektivt stress och oro. Förbättrad sömn, starkare immunförsvar och ökad koncentrationsförmåga är andra bevisade hälsoeffekter. 

Soulfulness kvällar

Vill du integrera hjärtats intelligens i livet välkomnas du till vårens Soulfulness kvällar.  Hjärtat existerar inte enbart fysiskt, utan utgör även  kraftcentrum i ljusenergifältet. När du väcker hjärtchakrat upplever du mod och beslutsamhet att manifestera dina drömmar i livet. Chakrat styrs av elementet eld som ger bränsle till att du kan omvandla visioner till verklighet.  I guidade övningar får du möjlighet att utforska hjärtats intelligens som hjälper dig att finna din sanna väg i livet. 


NYHETSBREV

Nyhetsbrev Jan 2018

Nyhetsbrev Nov 2017

Prenumerera på Soul Development News och få inspiration och erbjudanden inom holistisk hälsa och personlig utveckling. klicka här! Din e-postadress kommer enbart användas i syfte att skicka Soul Development News. Du kan enkelt och när som helst avsluta din prenumeration.