AKTUELLT

 

Ny meditationsgrupp startar 11 sep

Önskar du väcka hjärtats kraft och intelligens är du varmt välkommen till höstens meditationsgrupp som startar 11 sep.

Hjärtat existerar inte enbart fysiskt, utan utgör även centrum i kroppens ljusenergifält. Det är genom hjärtchakrat vi upplever och delar villkorslös kärlek. En kärlek som blomstrar av skapelsens kraft och som inte är beroende av någon annan för att existera.

För att vi ska kunna uppleva hjärtats kraft och magi behöver hjärtchakrat balanseras. Om vi bär på undertryckta känslor av stress, sorg eller annan smärta uppstår blockeringar i chakrat som förhindrar livskraften att flöda fritt. När emotionella blockeringar frigörs kan hjärtenergin expandera och berika oss med passion, glädje och frid. Medkänsla och tacksamhet är andra aspekter av ett harmoniskt hjärta, vilka är betydelsefulla för att vi känna gemenskap och riktig tillfredsställelse i livet.

Enligt visdomstraditioner är hjärtat portalen till högre medvetande. När hjärtchakrat öppnar upp stärks förbindelsen till universellt medvetande. Ju starkare ljus ditt hjärta utstrålar, desto rikare flöden av visdom och kreativitet får du tillgång till.

Ny forskning visar att hjärtat är ett intelligent organ som har sitt eget nervsystem. Ett brilliant kommunikationssystem som bland annat överträffar hjärnans reaktionshastighet, reagerar på mer subtil nivå och sänder fler signaler till hjärnan, än omvänt.

Under fyra tillfällen får du möjlighet att utforska ditt hjärtas intelligens med hjälp av helande meditationer och resor. Du utvecklar din förmåga att lyssna inåt, tolka och förstå budskap som hjärtat kommunicerar. Kunskap som du integrerar i vardagslivet för ökat välbefinnande och personligt växande.

Only from the heart 
you can touch the sky

-Rumi

 

Varmt välkommen! 

Anette


INFORMATION OCH ANMÄLAN 
Datum: 11/9, 18/9, 25/9 och 2/10

Tid: 19.00-20.30 (11 sep kl 19.00-21.00)
Plats: Holmgatan 4, Malmö
Avgift: 1500 kr

Du anmäler dig genom att mejla ditt namn, telefonnummer och Heart Journey till info@souldevelopment.se eller använd kontaktformuläret här! . Avgiften betalas till Soul Development bankgiro 856-4759.

OBS! Antalet deltagare är begränsat. Inbetald kursavgift, inte anmälan, har förtur. 

Villkor: Anmälan är bindande och du får bekräftelse per mejl när du fått plats. Om du avanmäler dig senast 14 dagar före kursstart återbetalas hela avgiften. Avanmälan som sker senare kan inte återbetalas. Soul Development har rätt att ställa in kursen om antalet anmälda är otillräckligt.

  

NYHETSBREV

Vill du få inspiration inom holistisk hälsa och personlig utveckling? Anmäl dig till Soul Development News, klicka på länken nedan:

Soul Development News

Din e-postadress används enbart i syfte att skicka Soul Development News. Du kan enkelt och när som helst avsluta din prenumeration genom avregistreringslänk i mejl eller kontakta oss.


Soul Development personuppgiftspolicy