AKTUELLT


 KURSER

Anmäl dig till Soul Development nyhetsbrev och få information om kommande aktiviteter. Registrera dig här! 

Mindfulness kurs

Mindfulness är ett förhållningssätt till livet och kan kort beskrivas medveten närvaro. Kursen lär dig hantera negativa tankar och känslor så att du kan handla medvetet i nuet, dvs inte grubbla över det förflutna eller oro dig för mycket för framtiden. Träningen är forskningsbaserad och reducerar effektivt stress och oro. Förbättrad sömn, starkare immunförsvar och ökad koncentrationsförmåga är andra bevisade hälsoeffekter. 

Soulfulness kvällar

Vill du integrera hjärtats intelligens i livet välkomnas du till vårens Soulfulness kvällar.  Hjärtat existerar inte enbart fysiskt, utan utgör även  kraftcentrum i ljusenergifältet. När du väcker hjärtchakrat upplever du mod och beslutsamhet att manifestera dina drömmar i livet. Chakrat styrs av elementet eld som ger bränsle till att du kan omvandla visioner till verklighet.  I guidade övningar får du möjlighet att utforska hjärtats intelligens som hjälper dig att finna din sanna väg i livet. 


NYHETSBREV

Nyhetsbrev Jan 2018

Nyhetsbrev Nov 2017

Prenumerera på Soul Development News och få inspiration och erbjudanden inom holistisk hälsa och personlig utveckling. klicka här! 

Din e-postadress kommer enbart användas i syfte att skicka Soul Development News. Du kan enkelt och när som helst avsluta din prenumeration.